Vacature •
Lunchroom Medewerker & Catering Bezorger

Voor ons lunch & take away concept zijn we per direct op zoek naar een medewerker die van gezelligheid en afwisselende taken houdt!

De cultuur

Op de begane grond van de Eenhoorn bevindt zich Bakery Cafe Hartig met een breed assortiment koffie- en theespecialiteiten, huisgemaakte lekkernijen en ambachtelijke sandwiches. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze websites: www.eenhoornamersfoort.nl, en www.hartig.nl.

Ons mooiste product is onze hartverwarmende gastvrijheid. We zullen nooit vergeten hoe belangrijke onze service en gastvrijheid zijn voor onze klanten en gasten. We vormen een hardwerkend, loyaal en betrokken team bij wie het woord ‘nee’ niet in het woordenboek voorkomt. De betrokkenheid bij elkaar geeft een familiegevoel weer. Korte communicatielijnen zorgen er bovendien voor dat er snel geschakeld kan worden.

De functie

’S ochtends moet de lunchroom worden opgestart en de catering worden voorbereidt. Ondertussen ben je ook de barista van de lunchroom! Voor de lunch moet de catering worden bezorgd aan bedrijven in en om Amersfoort en Utrecht, een rijbewijs is dus nodig! ’S Middags maak je de lekkerste tosti’s van Amersfoort in de lunchroom en help je mee met de mise en place voor de volgende dag. Je bent onderdeel van een team, je hebt dus veel leuke collega’s om je heen! Kijk ook eens op Hartig.nl voor een eerste indruk! De functie is voor 3 dagen per week. 24 uur. Vaststelling van de werkdagen doen we in overleg. Werktijden zijn overdag, altijd van maandag t/m vrijdag. En bij hoge uitzondering en in overleg een keer op een zaterdag. Het is wel fijn als je een ochtendmens bent daar waar we dagelijks om half 8 starten!

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs!;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent creatief, flexibel en een echte teamplayer;
  • Je bent stressbestendig en veerkrachtig;

Wat bieden wij?

  • Een warm welkom en een goed inwerkprogramma;
  • Een werkweek waarbij je niet de weekenden en avonden werkt;
  • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao, de functie is ingeschaald in schaal 2;
  • 24 uur op contract;
  • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;
  • Aanvullende arbeidsvoorwaarden met mogelijkheid tot een leasefiets, sport abonnement en een impactdag.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geraakt over deze vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van jouw talent en bovenal je motivatie om bij Hartig.nl te komen werken. Je sollicitatie kun je sturen via onderstaand sollicitatieformulier naar Nikki de Bruin, Supervisor Hartig.

Voor meer informatie over de vacature of de organisatie, kun je ook altijd contact opnemen via het formulier of via telefoonnummer 033 – 467 37 30. Of kom even langs bij Hartig, je bent van harte welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!